Manuia le Tausaga Fou ia te Oe

图片1

O le asō, le aso mulimuli o le 2021, toe tepa i tua i le tausaga talu ai ma mafaufau pe mafai ona e manatua mea uma na e oo i ai.O a mea, e te fa'atupula'ia, ma o ai, e te maligi ai loimata...

"Tatala" i le tausaga e tasi, o auala ma auala o Wuhan ua siʻitia.E fa tausaga talu ona faavaeina, Xiongan, le aai o le lumanaʻi, ua maua se foliga fou ... Matou te faimalaga i le taimi ma lagona le "mana Saina" e paʻi mai i o matou loto.

nofoaga avanoa Saina i luga o le lagi, e te manatu o se meteor na faia filemu se moomooga.O le atinaʻeina o le faasaienisi ma tekinolosi ia tatou suʻesuʻeina le ala o le atulaulau o loʻo faʻaauau pea ona faʻalauteleina, mai le amataga o vaʻa vaʻavaʻa e le faʻaaogaina e ave ai vaʻa vaʻavaʻa, ona oʻo atu ai lea i vaʻa vaʻavaʻa a tagata, tagata vaalele i a latou gaioiga e faʻamaonia i le lalolagi, o matou Saina malosi!

E na'o lou soli pea lava pea ia te oe lava e te iloa ai le mea o iai ou tapula'a.A tamoe se Asia i lalo ole 10 sekone mo le taimi muamua, e le gata o Asia atoa, ae o Saina foi.Fai mai People's Daily: "O le tamoe o se setete, ae o se sitaili foi. Faʻafetai i le saoasaoa o Saina, faʻafetai i toa uma na fatuina le talafaasolopito!

I le kiona muamua o le 2021, matou te le misia lava.O panda na salalau i le kiona na faʻamalolo oe ma aʻu i luma o le lau.

O lo'o totoe nai itula o totoe a'o le'i o'o i le fa'ai'uga o le 2021. I le 2021, matou te fiafia, fa'anoanoa, fa'anoanoa ma fa'anoanoa, ae o lo'o feagai pea ma le tausaga fou o le 2022. Fa'amanuia atu Suxing ma le aufaigaluega uma ia te oe!


Taimi meli: Tes-31-2021