O le a ou faia mo oe, Changzhou!

Changzhou

Fa'asagatau i le siama o fitafita pa'epa'e, puipui moli a leoleo o le saogalemu lautele, o lo'o sau i luma volenitia talavou...... I lenei taua ma le fa'ama'i.

I le tuuga i le taimi, o le tele o le mafanafana e leʻi mafaufauina, e pei o se lagomu itiiti, na potopoto i totonu o se vaitafe mafanafana, fetu susulu.

E afe sekone

E na'o ni nai sekone e fa'alava ai lou fa'a'i i se fufui, ae i tua atu o na sekone o lo'o i ai le afe ma afe o aufana ma ulu.I le 24-hour nucleic acid testing point a Wujin Hospital of Traditional Chinese Medicine, mai le po fetū i le aso, o loʻo i ai tagatanuu maopoopo o loʻo faʻatali mo suʻega i le tasi itu, ma pisi vaega sampling o loʻo pipii atu i o latou pou i le isi itu.Femalamalamaa'i ma felagolagomai e sili atu le mafanafana ma le malosi o Changzhou.

 Changzhou2

Changzhou CDC Command Center, e leai ni aso ma po, na o le leo o le telefoni ma se lisi o faʻailoga na faia.O le taʻavale i le taimi ma le faʻaogaina o faʻamatalaga tetele mo suʻesuʻega saʻo, o latou o "tagata suʻesuʻe i tua o le vaaiga" e taofiofia le sosolo o le faʻamaʻi.

Tuuese i le alofa, tasi le aai, tasi le fale

Su'ega nucleic acid, fa'atonuga o le tafe, asiasiga, puipuiga... O mea uma e fa'atinoina i se faiga fa'asaienisi, vave ma malosi.I tua atu o lenei faagasologa maopoopo o loo i ai le gaioiga vave a le aai, o le puipuiga faifaipea a le aai, ma le puipuia o tagata o le aai.

E leai se tagata o se motu, tu'ufua i le vasa.O tagata ta'ito'atasi e pei o se fasi omea itiiti, ua fa'atasia i se konetineta 'atoa.I lenei taua e leai se asu, sa fesoasoani tagata o lenei aai ia i latou lava, fesoasoani le tasi i le isi ma fesoasoani le tasi i le isi.

Tau "faamaʻi" ia te aʻu, fai oe lava ia lelei

Ina ua maeʻa ona faʻasalalau le faʻamaʻi, na vave ona iloa e Suxing e uiga i auala o gaioiga a ana tagata faigaluega ma faʻatonuina a latou aufaigaluega e suʻe suʻega nucleic acid.Na latou ofuina uma ni matapulepule e galulue e puipuia lo latou lava saogalemu ma le soifua maloloina o isi.

I le felauaiga o mea mataʻutia ma oloa, Suxing e tuʻuina atu le saogalemu, faʻatuatuaina, maualuga ma lelei auaunaga faʻapitoa.O tagata malaga uma i Suxing e tatau ona iai se lipoti ole su'ega nucleic acid i totonu ole 48 itula.Ia mautinoa le saogalemu o tagata faigaluega.

Faatali ma le onosai, o le la i taimi uma pe a uma le afa, e pei o le faʻamaʻi ua mavae, o le a manino, la.Fugalaau tautotogo, foliga ataata.O aso uma ia i ai i se lagona lelei, ola lelei, soifua maloloina lelei.


Taimi meli: Nov-08-2021