Suxing 2021 Spring outing & Group building

图片1

4.09-4.11 Sa faia e le matou kamupani se galuega fau vaega.Na faapotopoto uma le aufaigaluega i le taeao ma malaga atu i le Mauga o Huangshan——se nofoaga lauiloa i le Itumalo o Anhui i Saina.

图片2

O se gaoioiga anoa tele lea.

Na vaevaeina tagata faigaluega uma i ni vaega eseese ma filifilia fa'afuase'i e fai ma ta'ita'i o le au.

Faʻaleleia le felagolagomaʻi ma le mafai gafatia o Suxing.

I atinaʻe taʻitasi, o loʻo i ai se 'au tele, o mea uma ona o uiga le mautonu, manatu, gafatia, e faigata ona faʻamaeʻaina lelei a latou sini, tele le tele o galuega, e pei o taʻitaʻi ma pule e tatau ona faʻatautaia tagata, faʻaaogaina faʻasaienisi ma lelei pulega. auala, condensed se maea, tuu atu i le aufaigaluega uma e fausia se au maualuga maualuga.

图片4
图片3
图片5

I lenei gaoioiga, i fafo mai le pisi pisinisi galuega, matou te potopoto faatasi i Huangshan vaaiga vaaiga, taaloga, pese ma isi.

Faʻatasi le galuega ma le malologa, ina ia maua e tagata uma se tulaga sili atu ma le faʻaogaina o faiga i totonu o le galuega.

E tatau ona tupu a'e se laau umi olaola mai se vaomatua mafiafia.Afai e alu ese le laau mai le vaomatua, e gauia ona lala ma salalau ona lau pe a agi le matagi.I le sosaiete i aso nei, e leai se tasi e mafai ona tu maualuga na o ia.O tauvaga a kamupani e le o se tauvaga a le tagata lava ia, ae o se tauvaga au.O le mea lea, e tatau ona tatou faʻamalosia le taʻitaʻiga, faʻatino pulega faʻaletagata, fautua tagata e tuʻuina atu le taʻaloga atoa ia latou taleni, faʻaleleia le felagolagomaʻi o le 'au ma le malosi o le centripetal, iloa le faʻasoaina o le poto ma le fefaʻasoaaʻi o punaoa, felagolagomai ma manumalo, ma iu ai ina ausia se 'au maualuga ma lelei, fa'apea ona fa'atuputeleina ai le fa'aoso i luma o le atina'e.

Na o le tolu aso o le tautotogo, i le fiafia o sea faaiuina.I le toe tepa i tua, sa matua malie ma tauia.Tatou te vaai uma ia i tatou lava i fafo atu o galuega, ma tatou taumafai malosi e faamasani ia i latou.O le olaga lenei, i se tagata i luma o le taimi, e te manaʻomia se vaega o tagata e tutusa o latou mafaufau ma oe faʻatasi, ina ia le tuulafoaiina, e le faʻavaivai, ma o iinei, o loʻo i ai se vaega o tagata!

图片6
图片7
图片8
图片9

Taimi meli: Iul-20-2021